Schuttingen

Schuttingen

Nieuwe schutting nodig? AOB Tuinafscheidingen levert al meer dan 25 jaar diverse soorten kwaliteit schuttingen. Wij hebben een eigen werkplaats, waardoor we de tuinafscheiding mooi in kunnen passen. Dit heeft ook als voordeel dat eventuele wensen voor uw afscheiding, ingepast kunnen worden door ons. Op al onze schuttingen krijgt u garantie. Wij komen eventueel eerst vrijblijvend bij u langs om e.e.a. door te spreken en exact te meten. Op die manier kunnen wij voor u een offerte op maat maken.

Geimpregneerde schutting
Kwalitatief goede schutting laten plaatsen? Investeren in een geïmpregneerde schutting, betekent dat u investeerd in kwaliteit. De afscheiding gaat erg lang mee en heeft garantie.

Lees meer over Geïmpregneerde schuttingen
 

Beton met hout schutting
Een stevigere tuinafscheiding dan een beton met hout schutting bestaat er niet. De combinatie van hout en beton zorgt voor stevigheid en duurzaamheid. Omdat het beton in de grond staat, blijft het hout uit water en vocht, waardoor uw schutting langer mee zal gaan.

Lees meer over Beton schuttingen
 

Schichtschermen
Met een schichtscherm zit u niet helemaal dicht, maar heeft u toch een prima tuinafscheiding. Variaties zijn mogelijk, mocht u specifieke wensen hebben. In combinatie met houten betonpalen heeft u op deze manier een sierlijke en natuurlijke afscheiding staan.

Lees meer over Schichtschermen
 

Doorkijkschermen
Wanneer u niet houdt van helemaal dicht zitten, kunt u kiezen voor doorkijkschermen. Op deze manier heeft u wel een tuinafscheiding, maar zit u niet helemaal “opgesloten”. Omdat wij een eigen werkplaats hebben, zijn variaties, n.a.v. uw wensen, eventueel mogelijk.

Lees meer over Doorkijkschermen

Poorten
Een poort mag natuurlijk niet ontbreken bij uw schutting. U moet immers wel fijn achterom kunnen gaan. Onze poorten zijn in dezelfde stijl als de afscheiding en zijn goed beveiligd en stevig qua bouw.

Lees meer over Poorten

Impressie foto's

Schuttingen Schuttingen Schuttingen Schuttingen