Schutting Veldhoven

Een nieuwe schutting laten plaatsen in de omgeving van Veldhoven? AOB Tuinafscheidingen biedt al meer dan 25 jaar advies bij het uitzoeken van maatwerk tuinafscheidingen en plaatst deze vervolgens geheel vakkundig in uw tuin. We maken de schuttingen op onze eigen werkplaats, daardoor zijn we in staat deze geheel op maat te maken. Het is bij ons dus geen enkel probleem als u specifieke wensen voor uw schutting of poort heeft. Om een compleet op maat gemaakte offerte voor u op te stellen kunnen we eventueel bij u langs komen om uw wensen te bespreken en uw tuin te meten. We bieden op al onze schuttingen constructie- en onderhoudsgarantie.

Schuttingen in verschillende soorten
AOB Tuinafscheidingen in Veldhoven levert een gevarieerd aanbod in schuttingen. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor de populaire geimpregneerde schutting, waarmee u een kwalitatief hoogwaardige en duurzame tuinafscheiding in uw tuin haalt waar u jaren mee vooruit kunt. Of u kiest voor een beton schutting. Een beton schutting bestaat uit betonnen palen en betonplaatjes met geimpregneerde houte schermen en is daardoor ontzettend sterk. Daarnaast kunt u ook kiezen voor een doorkijkscherm schutting waarbij u minder het gevoel zult hebben dat u ‘opgesloten’ zit omdat u nog gemakkelijk door de schutting heen kunt kijken. Of u kiest voor een schichtscherm schutting waarbij u niet helemaal dicht zit maar toch op een mooie manier uw tuin kunt afscheiden. Bij een nieuwe tuinafscheiding mag natuurlijk geen mooie en veilige poort ontbreken, zo kunt u gemakkelijk achterom. De poort kan geheel in stijl van de schutting worden gemaakt en de afmetingen zijn geheel naar uw wensen in te passen.

Behoefte aan advies of vragen?

Heeft u nog vragen of behoefte aan persoonlijk advies over de mogelijkheden wat betreft tuinafscheiding? Neem dan gerust geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen u graag verder! Of bekijk eens wat onze klanten zeggen over AOB Tuinafscheidingen.

Impressie foto's

Schutting Veldhoven Schutting Veldhoven Schutting Veldhoven Schutting Veldhoven