Schutting Eindhoven

Op zoek naar een nieuwe schutting in de omgeving van Eindhoven? AOB Tuinafscheidingen levert verschillende soorten kwalitatief hoogwaardige schuttingen, en dat al meer dan 25 jaar. Doordat we werken vanuit onze eigen werkplaats zijn we in staat de tuinafscheiding exact naar wens en geheel op maat voor u te maken. Wij bieden garantie op al onze schuttingen. We kunnen eerst geheel vrijblijvend bij u langs komen om te meten en het een en ander met u te bespreken. Hierna kunnen we u dan een op maat gemaakte offerte aanbieden.

Verschillende soorten schuttingen
AOB Tuinafscheidingen in Eindhoven biedt diverse soorten tuinafscheidingen. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor de populaire geimpregneerde schutting, waarmee u een duurzame kwaliteit schutting in ‘tuin’ haalt waar u jaren mee vooruit kunt. Of u kiest voor de zeer sterkebeton schutting. Een beton met hout tuinafscheiding is de meest stevige schutting vanwege de combinatie van hout met beton. Daarnaast kunt u ook kiezen voor een schichtscherm schutting waarbij u niet helemaal dicht zit maar toch op een goede manier uw tuin kunt afscheiden. Of u kiest voor eendoorkijkscherm schutting waarbij u nog gemakkelijk door de schutting heen kunt kijken zodat u niet het gevoel heeft ‘opgesloten’ te zitten. Bij een nieuwe schutting mag uiteraard geen mooie en veilige poort ontbreken, op deze manier kunt u gemakkelijk achterom.

Advies of vragen?

Heeft u nog vragen of behoefte aan advies over de mogelijkheden wat betreft tuinafscheiding? Neem dan gerust geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen u graag verder!

Impressie foto's

Schutting Eindhoven Schutting Eindhoven Schutting Eindhoven Schutting Eindhoven