Poorten

Een poort maakt uw huis en tuin veilig!

Met een poort, geheel te maken in de stijl van uw schutting, kunt u veilig achterom. De afmetingen van de poort zijn in te passen naar uw wensen, daar wij poorten in onze eigen werkplaats maken. U heeft garantie op al onze schuttingen en poorten. Een dubbele poort is ook te maken, zodat u meer ruimte heeft, om er bijvoorbeeld met de auto door te kunnen.

Schutting met poort

Kies voor een stalen frame met cilinderslot. Standaard breedte: 1m. Alle gewenste afmetingen zijn verkrijgbaar.

Brede, dubbele poort nodig? Een dubbele poort met stalen frame en cilinderslot is de meest veilige en stevige dubbele poort die er is!

Poort naar wens
Wanneer u ruimte heeft voor een poort, is dat natuurlijk ideaal bij uw geplaatste schutting. Of het nu gaat om een poort tussen uw huis en de schutting, of ergens middenin de schutting: wij kunnen dit precies naar uw wens inpassen.

Eigen productie
AOB Tuinafscheidingen heeft een eigen werkplaats en productie. Daarom kunnen wij ook poorten op ieder gewenst formaat maken en op ieder gewenste plaats inbouwen. U heeft inspraak op de hoogte en breedte, de houtsoort en de manier waarop de poort opengaat. Zo kunt u uw eigen tuin beter indelen en kiezen waar u achterom wilt komen!

Veilige poorten van kwaliteit

De poorten zijn uitgevoerd met een stalen frame, voorzien van cilinderslot, of een geheel houten frame met kelderslot. De poorten worden stevig gemonteerd en als u wilt volledig dicht gemaakt. Zo kunnen er geen dieren onder de poort naar uw tuin en is uw tuin tevens optimaal bestemd tegen inbraak.

Impressie foto's

Poorten Poorten Poorten Poorten