Hardhouten schutting

Een hardhouten schutting is een sieraad voor elke tuin

U kunt kiezen voor een schutting met hardhouten palen voor een natuurlijker effect. Doch zijn onze geïmpregneerde schuttingen het meest populair, in combinatie met betonpalen en betonplaatjes. U krijgt hardhouten ”bangkirai” palen. Bij deze hardhouten palen krijgt u standaard een garantie van twintig jaar. Deze schutting is een sieraad voor elke tuin en kan eventueel ook gecombineerd worden met betonpalen.

AOB Tuinafscheidingen plaatst uw schutting!

Hardhouten schutting op maat
Wij leveren, monteren en plaatsen de geïmpregneerde schermen en hardhouten palen voor uw schutting. De schutting wordt voor u op maat gemaakt nadat wij bij u gemeten hebben. Zo sluit de schutting altijd perfect aan en zorgen we voor een goede verdeling van zowel de hardhouten palen als de schermen.

Eigen werkplaats

Wij maken deze hardhouten schutting in onze eigen werkplaats en kunnen daarom flexibel inspelen op uw behoefte. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om de schermen rond af te zagen. Om de schutting mooi af te werken, kunnen wij er afdeklatjes op plaatsen.

Onze hardhouten palen zijn standaard 6×6 cm dik fijnbezaagd. De schermen voor een hardhouten schutting zijn standaard 180 cm hoog. Maar ook dit kunnen we maken naar uw eigen ingeving en wensen.

Duurzame hardhouten schutting van AOB Tuinafscheidingen

Wanneer u een hoogwaardige tuinafscheiding of erfafscheiding wilt, maakt u met een hardhout schutting de juiste keuze.

AOB Tuinafscheidingen plaatst deze fraaie hardhouten schutting voor u op maat.
Bent u toch op zoek naar iets anders? Wij hebben onder andere Schichtschermen, doorkijkschermen, betonschuttingen en blokhutten in diverse soorten en maten.

Impressie foto's

Hardhouten schutting Hardhouten schutting