Geïmpregneerde schutting

Geïmpregneerde schutting

Geimpregneerde schutting: kwaliteit en duurzaam

De geimpregneerde schutting is de populairste schutting op dit moment. Doordat het hout op het beton staat en geklemd zit tussen betonpalen, komt er weinig tot geen vocht op en in de planken. Daardoor blijft het hout langer goed en heeft u een duurzame kwaliteit schutting waar u jaren mee vooruit kunt! Bovendien hoeft u niet bang te zijn bij een stevig windje: deze schutting staat stevig op de grond!

Geimpregneerde schutting op maat
De door ons in eigen productie gemaakte geimpregneerde schuttingen zijn variërend van 19 tot 23 planken per scherm. Alle planken worden gemonteerd met verzinkte schroeven. De schermen zijn leverbaar in rechte- of toogvorm en kunnen eventueel netjes worden afgewerkt met een geïmpregneerde afdeklat.

Combineren met hout en beton
Geimpregneerde schermen kunnen gecombineerd worden met betonpalen en betonplaten. Zo heeft u een stevige, strakke schutting. De betonpalen en betonpalen kunnen in lichtgrijs en antraciet geleverd worden.

Uiteraard is het ook mogelijk om geïmpregneerde schermen te combineren met bijvoorbeeld houten palen.

Antractiet
Geimpregneerde schutting met antraciet palen en platen. Meest duurzame schutting. Hout staat van de grond, betonpaal kan niet rotten.

Schutting schuin aflopen
Schuin aflopend (meestal gebruikt bij uitrit van een garage).

Rotsmotief
U kunt kiezen voor standaard betonpalen en betonplaatjes in grijs of antraciet, maar ook voor een rotsmotief. Dat geeft een extra mooi effect.

Impressie foto's

Geïmpregneerde schutting Geïmpregneerde schutting Geïmpregneerde schutting Geïmpregneerde schutting