Doorkijkschermen

Met doorkijkschermen zit u niet helemaal dicht!

Wilt u niet helemaal dichtzitten? Dan is een schutting met doorkijkschermen de oplossing! De doorkijk schermen zijn te combineren naar uw eigen wensen. Wij hebben een eigen productie, dus u kunt variëren qua formaten, hoogte, stramien, figuren en breedte. Zo kunt u lekker creatief aan de gang om van uw tuinafscheiding een sieraad te maken. U kunt uiteraard ook kiezen om maar een klein deel van uw schutting te voorzien van doorkijkschermen en de rest in dichte schermen.

Doorkijk en verlaagde schermen geplaatst door AOB

Doorkijkschermen: creatief en open!
Een schutting laten plaatsen hoeft niet te betekenen dat u helemaal dicht moet zitten. U kunt op een creatieve manier uw tuin ruimtelijk maken door te werken met doorkijkschermen of verlaagde schermen. Heeft u een eigen ontwerp? Wij komen graag vrijblijvend bij u langs om de mogelijkheden te bespreken.

Eigen productie

AOB Tuinafscheidingen heeft een eigen werkplaats en heeft de productie in eigen hand. Daarom zijn alle combinaties en uw eigen ingeving ook mogelijk. Zo kunt u per scherm kiezen voor variatie als u wilt.

Kwalitatief hout

Al het hout dat wij gebruiken is van uitstekende kwaliteit. De meestgebruikte soort is geïmpregneerd hout. Maar ook in de keuze voor de houtsoort van uw schutting bent u vrij. Bijna alles is mogelijk!

Impressie foto's

Doorkijkschermen Doorkijkschermen