Beton met Hout schutting

Een stevigere schutting dan een beton met hout schutting bestaat er niet!

Met geimpregneerde schermen en betonnen palen en betonplaatjes haalt u een zeer sterke schutting in huis. Met zo’n tuinafscheiding hoef je niet bang te zijn wanneer het wat harder waait. De schutting gaat lang mee en is bovendien duurzaam. Doordat het hout op het beton staan en niet in de grond, gaat het minder snel rotten. De schutting komt op deze manier niet in water of vocht te staan. Bij deze tuinafscheiding kunt u kiezen of u gematigd of zelfs helemaal dicht wilt zitten!

Beton met hout systeem
De schutting heeft een systeem met betonpalen en plaat, waarbij het voordeel is dat de onderkant afgesloten wordt en de schutting in zijn geheel hoger komt. Dit komt met name de privacy ten goede, maar denkt u ook eens aan dieren die niet meer onder de schutting door uw tuin binnen kunnen komen.

Ook is een schutting met palen veiliger tegen inbraak en diefstal. Bijzonder geschikt voor hoekhuizen en voor de afscheiding van uw terrein. De schutting is er in twee soorten: licht grijs en antraciet.

Beton schutting op maat
Wij maken deze schutting in onze eigen werkplaats en kunnen daarom flexibel inspelen op uw behoefte. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om de schermen rond af te zagen bovenin. U kunt de  platen en palen combineren met ieder gewenst hout. Meestgebruikt is de combinatie: beton met geïmpregneerd hout. Om de schutting mooi af te werken, kunnen wij er afdeklatjes op plaatsen.

Rotsmotief
U kunt eventueel kiezen voor een rotsmotief als betonplaat: dat geeft een “natuurlijk” effect.

Duurzame beton schutting van AOB Tuinafscheidingen

Wanneer u een stevige en veilige tuinafscheiding of erfafscheiding wilt, maakt u met een schutting de juiste keuze.

AOB Tuinafscheidingen plaatst deze veilige en stevige beton schutting voor u op maat.
Bent u toch op zoek naar iets anders? Wij hebben onder andere tuinschermen, geimpregneerde schuttingen, harhouten schuttingen en blokhutten in diverse soorten en maten.

Impressie foto's

Beton met Hout schutting Beton met Hout schutting Beton met Hout schutting Beton met Hout schutting